Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

ateista

A párizsi mészárlás, és a vallások eltörlésének szükségessége

Címkék: Nem tartozik hozzá címke

charliehebdo.png

"Vágjátok le őket addig, hogy ne legyen zaklatás, s legyen az egész hitvallás Allahé!" Korán. 8. szúra 39. 

(Aki azt hiszi, hogy ez egy kiragadott vers, az nézze meg, hogy az egész 8. szűra a dzsihádról szól! Végig, következetesen harcra uszít a hitetlenek ellen, és a kiirtásukra szólít fel. Nem egy mondatban, hanem sok-sok oldalon.)

Mai hír: két magát Al-Quaida tagnak mondó terrorista ma a francia Charlie Habdo szerkesztőségében megölt legalább 12 embert. A támadás motivációja, és célja annak a szatirikus hetilapnak, azoknak a karikaturistáknak, és szerkesztőknek a likvidálása volt, akik sok más között az iszlámot sokszor kifigurázták, és emellett következetesen kitartottak. A támadás motivációja a muszlim valláson alapul. Ez teljesen egyértelmű. Nincs mit magyarázni. A részletekkel tele vannak az újságok, tele lesznek a hírek. Amivel nem lesznek tele a hírek, az a konzekvenciák levonása, ez ránk, ateistákra, egyház és vallásellenesekre marad. mivel az álszentek, az udvariasok, a vallást szent tehénnek látók gyávák lesznek ahhoz, hogy ezt leírják, a hívők és konzervatívok meg persze foggal körömmel, az utolsó ép neuronjukon túl is fognak védekezni ellene.

1) A vallások ma a legveszélyesebb és legkártékonyabb ideológiák a világon. Veszélyesebbek, mint a nácizmus, károsabbak, mint a kommunizmus.

2) Az emberiség legfontosabb feladata ideológiai téren a vallásoktól megszabadulni.

3) A megszabadulás nem jelentheti emberek likvidálását, és nem jelenthet vallásüldözést azokkal szemben, akik nem terroristák. A vallásszabadság elve a gondolatszabadság része. Mindenkinek demokratikus emberi joga hülyeségben hinni. Ez fontos a demokrácia működéséhez.

4) Ami viszont szükséges, hogy mi, értelmes emberek tisztán lássunk, és a vallást helyén kezeljük, és kompromisszumok nélkül mondjuk ki az összefüggéseket, és tegyük helyére a vallást! A vallást, mint ideológiát el kell ítélni! A vallást úgy ítéljük el, mint a nácizmust vagy a kommunizmust. Tessék végre ezeket egyenlő módon kezelni, mert hasonlóan veszélyesek, és hasonlóan károsak!

5) Olyan iszlamista gócpontokkal szemben, mint amilyen Mali volt, vagy az Iszlám Állam, vagy Líbia, vagy a Boko Haram Nigériában fegyveresen is fel kell lépni, rendet kell teremteni, mert ezek a terrorizmusnak a kiindulópontjai! Itt ipari mértékben sértik az emberi jogokat, ezek fegyveres, bűnöző bandák, ezeket fel kell számolni! Továbbá azért is fontos eme gócpontok felszámolása, mert itt képzik ki terroristákat, itt tanulnak bele a terroristák az emberölésbe, és végül ez bátorít másokat, akik máshol utánozni akarják őket.

6) Franciaország Maliban helyes módon beavatkozott, és pár évre ott megoldotta a problémát. Egy ideje tervezik a líbiai beavatkozást is. Nagyon helyes! Remélhetően a nigériai, az Iszlám Állambeli aktivitásuk is növekedni fog. A francia nép, a francia állam erősen köztársaság párti volt mindig is a 18-19. század óta (némi interregnummal). A francia írók, Helvetius, Diderot, Voltaire és a többiek mintegy 100 évig küzdöttek a felvilágosodás során a Bourbon Lajosok cenzúrája ellen. Nem azért küzdöttek, hogy most holmi hülye hívők miatt beadja Franciaország a derekát. Remélhetően nem letargiába süllyed az ország, nem elijeszti őket a terrorizmus, hanem aktivizálódnak, és a hazájukban békés, határozott eszközökkel, a gócpontokban pedig a szükséges fegyveres támogatással is küzdenek majd az iszlám ellen! Remélhetően más országok felfogják, hogy érdekük csatlakozni, mert a terrorizmus eddig is sújtott más országokat is, és ezentúl is lecsaphat más országokban.

7) Remélhetően a franciák a problémát helyes módon fogják tekinteni: a probléma nem az arabokkal van, nem a Maghreb népeivel, nem Afrika délebbi népeivel, hanem a vallással van, itt konkrétan az iszlámmal.

8) Akik azzal önnek, hogy a vallás itt csak ürügy, azok gyengeelméjűek. Ideológia ennél hangsúlyosabban valódi motiváció nem lehet. A vallás itt pontosan ugyanolyan valódi indítóok, mint a kommunizmus volt az osztályellenségek kiirtásában,vagy nácizmus volt a holokausztban. Ennél egyértelműbben motiváció egy ideológia nem lehet. A terroristák maguk tették közhírré. És ezek a terroristák pontosan ugyanúgy reprezentálják a vallás veszélyét, mint ahogy Adolf Hitler reprezentálta a nácizmus veszélyét, vagy Sztálin a kommunizmus veszélyét. 

9) Aki azt hiszi, hogy vallás nélkül ez a két fiatalember ugyanúgy kinyírt volna 12 embert, mert megromlott a hűtőben párizsi, az sürgősen menjen orvoshoz!

10) Aki azt hiszi, hogy csak az iszlámmal van a baj, az mondja meg, hogy ugyan mi olyan különleges az iszlámban?! Mert szerintem semmi. Az iszlámban a középkori kereszténységet látjuk viszont, csak azt mutatják, hogy milyen lenne a kereszténység ma is, ha nem erősítjük meg a szekuláris államainkat. A zsidó, buddhista, és egyéb vallások pedig szintén nem jobbak.

11) Ironikus rajzok miatt nem lövünk le embereket! Mi, itt nyugaton az irónia jogához ragaszkodunk.

12) Tudom, vannak, akik még mindig vakok, és azt mondják, ennek semmi a köze a valláshoz. Azt kérdem, hány millió embert kell még a vallások képviselőinek legyilkolniuk, mire észreveszik az összefüggést?! Hatmilliót?!

Azt, hogy a vallás miért felelős ezekért a terrorista támadásokért, hogy miért a vallást kell megszüntetni, azt sokszor leírtam már, a legjobban talán a Boko Haram kapcsán itt.

Most már elég! Legyen végre vége a vallásoknak! Imagine no religion! Liberté, égalité, fraternité! Vive la France!

| Reblog! 0 |
Reblog hírfolyam | Like hírfolyam

ateista

Van élet a transzcendencián túl! Brendel Mátyás blogja

Facebook

Ateista és Agnosztikus Klub on Facebook

Címkefelhő

Utoljára kommentelt bejegyzések